2. Panel diskusiju na temu: "Priprema i primjena kriznog plana pripravnosti i obavezne mjere u pandemiji COVID-19 – inspekcijski nadzor"

25.09.2020


S obzirom na pojačane inspekcijske aktivnosti nad provođenjem higijensko-epidemioloških mjera nadležnih organa, odnosno pojačane kontrole sanitarne inspekcije, kao i zdravstvene inspekcije, Economic Advisor organizuje 2. Panel diskusiju na temu: "Priprema i primjena kriznog plana pripravnosti i obavezne mjere u pandemiji COVID-19 – inspekcijski nadzor iz pomenutih oblasti", na kojem će se posebna pažnja posvetiti praktičnoj primjeni naredbi i preporuka nadležnih organa, kao i postojećih propisa iz ovih oblasti. Panel diskusija se održava 24.10. u prostorijama Hotela Hills Sarajevo.

Učesnici će imati mogućnost da kroz interaktivan pristup preispitaju svoje poslovanje, tj. postupanje u skladu sa navedenim obavezama, otklone sva pitanja i dileme s kojima se svakodnevno susreću,  te da blagovremeno primjene zakonske odredbe kako ne bi bili predmet inspekcijskih mjera, odnosno finansijskog sankcionisanja.

Poziv