6. KONFERENCIJA DUNAVSKOG PODRUČJA

22.08.2016
Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH obavještava poslovnu zajednicu da ADVANTAGE AUSTRIA (Sektor za vanjsku trgovinu pri Privrednoj komori Austrije) organizira međunarodni kooperacijski forum za dobavljače i kupce logističkih rješenja za industriju automobila i prehrambenu industriju.

Međunarodni forum će se održati 13. septembra 2016. godine u Austrijskoj privrednoj komori (Wiedner Haupstrasse 63, 1045 Beč), u okviru konferencije Dunavskog područja. Forum je namijenjen kompanijama iz automobilske i prehrambene industrije s Dunavskog područja, te ponuđačima logističkih rješenja, koji su aktivni na bilo kojem mjestu u dobavljačkom lancu u prehrambenoj i automobilskoj industriji.

Nakon konferencije održati će se B2B susreti s predstavnicima kompanija i drugih institucija iz cjelokupnog Dunavskog područja.

Više informacija o kooperacijskom forumu uključujući registraciju, program, online dogovaranje termina (B2B-susreti), nudi Vam službena web-stranica: www.b2match.eu/donauraumlogistik2016.

Učešće na događaju je besplatno, a krajnji rok za registraciju je 7.9.2016. godine, uz napomenu da samo registrovane kompanije mogu učestvovati na B2B sastancima. Radni jezik je engleski.