Alma Ras otvorila vrata butika u Mariboru i Ljubljani

Izvor: Akta.ba 29.08.2017
Svečanom ceremonijom u Mercator Centru Tabor, 24. augusta, otvorena su vrata Alma Ras butika u Mariboru i 25. augusta u Mercator Centru Šiška, u Ljubljani.

Otvorenju su prisustvovali mnogobrojni gosti iz javnog života, te Ana Bavrka, Miss New World 2017, zaštitno lice Alma Ras kolekcije za jesen/zima 2017./2018. Od sada, pored BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Danske, žitelji Slovenije moći će uživati u finom donjem rublju i spavaćem programu brendova Alma Ras i Manners, a koji su prepoznatljivi po vrhunskim kreacijama od najfinijih materijala evropskog porijekla.

„Svako novo tržište zahtjeva i poseban kvalitet, što nam daje imperativ i motiv za konstantnim usavršavanjem i napredovanjem.  Vjerujem da ćemo opravdati povjerenje kupaca i ponuditi im unikatan proizvod koji će po dizajnu, kvaliteti i asortimanu biti u vrhu njihove potražnje", istakao je Rasim Memagić, izvršni direktor kompanije Alma Ras.

Belma Karahmet, direktorica franšiznih butika Alma Ras u Sloveniji, naglasila je da je njena porodica dugogodišnji zadovoljni korisnik Alma Ras proizvoda, što je i potaklo na ideju o saradnji.

Posjetitelji koji su prisustvovali otvaranju uživali su u poklonima, slatkim delicijama, osvježavajućim napicima i u kupovinipo promotivnim cijenama.