Bisnode podrška privredi BiH

01.04.2020
Bisnode, kao najveća evropska analitičko-bonitetna kuća, koja posluje u 19 zemalja Evrope, i strateški je partner američke bonitetne kuće Dun&Bredstreet, što nam omogućava pristup do poslovnih informacija iz 220 zemalja svijeta, želi pružiti potrebne informacije o biznisu na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou, u najbržem mogućem roku, kao podrška privredi zemalja u kojima djelujemo.

Vjerujemo da ćemo na taj način podržati opstanak kompanija u ovom trenutku, omogućiti ublažavanje posljedice krize i pripremiti privredu  da lakše uspostaviti redovan procesa rada, kad za to dođe vrijeme.

Stoga smo pripremili besplatan pristup mobilnom rješenju Bisnode Mobile, za pregled poslovanja kompanija regije (Slovenija, Hrvatska, BiH i Srbija) kao i Bisnode SOS Assistence, koji pruža brze i jasne odgovore o stanju poslovanja vaših postojećih poslovnih partnera i pomaže pri pronalasku novih lokalno, regionalno i globalno.

U prilogu su informacije za obje verzije podrške, na raspolaganju smo da pružimo brze i jasne odgovore o stanju poslovanja vaših postojećih poslovnih partnera i pomažemo pri pronalasku novih.

Također vam dostavljamo link za provjeru besplatnog D&B izvještaja - FREE D&B Country Report -  za Italiju, Veliku Britaniju i SAD, koji omogućavaju da pratite u ovom trenutku očekivane promjene i rizik poslovanja u pojedinim zemljama.


D&B KREDITNI IZVJEŠTAJ ZA ZEMLJU MOŽETE BESPLATNO POGLEDATI I PREUZETI OVDJE:

USA: https://www.bisnode.ba/globalassets/bosna/202003---cis-usa.pdf
UJEDINJENO KRALJEVSTVO: https://www.bisnode.ba/globalassets/bosna/202003---cis-uk.pdf
ITALIJA: https://www.bisnode.ba/globalassets/bosna/202003---cis-italy.pdf

Na raspolaganju smo za vaša pitanja (kontakt osoba: Darija Marković, tel: +387 33 215 454, mob: +387 66 370 187, e-mail: darija.markovic@bisnode.com ili info.ba@bisnode.com).

- Bisnode podrška privredi BiH
- Bisnode Mobile i Bisnode Assistance