Biznis forum u sklopu Samita Zapadnog Balkana – Poznanj, 04.07.2019. godine

13.06.2019


Obavještavamo Vas da će se 4. jula 2019. godine u sklopu Samita Zapadnog Balkana u Poznanju organizirati Biznis forum.

Ideja Samita je povezivanje Zapadnog Balkana sa zemljama Evropske unije kroz sinergiju svijeta politike, civilnog društva i biznisa. Ovogodišnji Biznis forum će se održati pod sloganom Growing Together koji naglašava da samo saradnja i održivi razvoj mogu osigurati dobrobit našim društvima u Evropi.

U sklopu Foruma održat će se brojne panel sesije, prezentacije poslovnih ljudi sa Zapadnog Balkana i iz Evropske unije na izložbenim štandovima te B2B razgovori.

Preduzetnici će imati jedinstvenu priliku predstaviti svoju ponudu, dijeliti svoj know-how i prezentirati svoje uspjehe.

Biznis forum je prijedlog poljske strane za uspostavljanje trajnih odnosa i saradnje između predstavnika poslovnog svijeta u regionu. Fokus poslovnih razgovora tokom Foruma bit će na sljedećim sektorima: energetskom, digitalnom, prehrambenom i agrotehničkom. Događaj je svakako otvoren i za predstavnike ostalih sektora privrede.

Informacije o Biznis forumu i Samitu Zapadnog Balkana mogu se naći na linku: www.gov.pl/diplomacy/poznan-summit, u pozivnom pismu i detaljnom programu.

Obrazac za prijavljivanje firme možete naći na linku:

www.paih.gov.pl/Western_Balkans_Summit