Čestitka bosanskohercegovačkim marketing menadžericama na priznanju za Marketing SuperStar 2020.

13.10.2020
Privredna/Gospodarska komora FBiH u svojim svakodnevnim aktivnostima nastoji promovisati i podržati sve bosanskohercegovačke kompanije i uspjehe njihovih uposlenika koji više nego ikad u ovim izazovnim vremenima ulažu sve napore u očuvanju i unapređenju poslovanja.

Shodno navedenom, Privredna/Gospodarska komora iznimno se raduje i čestita na priznanjima za Marketing SuperStar 2020. uručenim u okviru Sarajevo Marketing Summit:  

- gđi Nađi Lutvikadić-Fočo (BH Telecom)
- gđi Mirandi Mladin (Atlantic Grupa)
- gđi Ilhani Hodžić (Orbico)

Posebno nas raduju što su ova priznanja uručena ženama, marketing menadžericama ispred internacionalne, regionalne i lokalne kompanije za njihov doprinos na poljima marketinga, digitalnog marketinga, inovacija, komunikacije, a koje dodjeljuje marketing struka u sastavu bosanskohercegovačkih i regionalnih marketara, programskog direktora konferencije, agencije organizatora i svi prethodni Marketing Superstar dobitnici.

Ilhana Hodžić, marketing menadžerica Shell maziva u kompaniji Orbico d.o.o. BiH, i dobitnica priznanja Marketing SuperStar 2020. ističe da je  kompanija Orbico, članica evropske Orbico Grupe, koja poseban akcenat stavlja na korporativne vrijednosti i svoje zaposlenike, a što je i poseban benefit zaposlenja jer sav angažman, trud i uspjeh je zapravo uspjeh tima ljudi koji stoji iza istog, a nikad jednog čovjeka. Ilhana Hodžič, ujedno djeluje i kao SPOC (Single Point of Contact) za Shell digital business za države Jugoistočne Evrope, te je jedna od certificiranih master trenera iz oblasti digitalnog marketinga za sve Orbico kompanije u Evropi.Privredna/Gospodarska komora FBiH ujedno pozdravlja i održavanje Sarajevo Marketing Summita, sad već tradicionalnog događaja koji okuplja vodeće stručnjake iz oblasti marketinga i biznisa,  a koji prepoznaje trud i zalaganje bosanskohercegovačkih marketing menadžera i menadžerica.