Drugi međunarodni simpozij tekstilnog inžinjerstva i modnog dizajna TImod 2017

09.01.2017
Privredna/Gospodarska komora F BiH obavještava sve zainteresirane privredne subjekte da će se  od 27. do 29. januara 2017. godine na Fakultetu za tehničke studije Univerziteta u Travniku održati ''Drugi međunarodni simpozij tekstilnog inžinjerstva i modnog dizajna TImod 2017''.

Cilj Simpozija TIMOD 2017 je nastaviti kontinuitet stručnog usavršavanja nastavnika i profesora kroz stručni certificirani seminar koji će ove godine imati i posebne sadržaje praktičnog rada i prezentacije.

U cilju unapređenja trenutnog stanja u oblasti tekstilne industrije te pronalaska optimalnog rješenja problema nedostatka kvalificirane radne snage na ovogodišnjoj manifestaciji održati će se radionica na temu: ''Stručna i kvalificirana radna snaga kao osnovi preduvjet uspješnog razvoja industrije tekstila i odjeće''.

Učesnici imaju mogućnost da svoje proizvode promovišu na TImod štandovima, kao i mogućnost učešća u programu kroz prezentaciju svoga rada uz prethodnu najavu i dogovor sa organizatorom.

Također, u toku trajanja simpozija održati će se i modna revija kroz koju će se predstaviti  kreacije i rada studenata Fakulteta za tehničke studije, kao i takmičenja srednoškolaca tekstilnih škola iz BiH.

Kontakt Timod 2017:
E-mail: info@timod.ba
Tel.: +387 30 540 876,
       +387 61 225 299


Poziv i program preuzeti ovdje.