Future of Building – Kongres, stručna izložba i B2B Platforma: Beč, 04. - 05.06.2019. godine

19.03.2019


04. i 05. juna 2019. godine u Beču, Austrija održat će se događaj Future of Building – Kongres, stručna izložba i B2B Platforma.

U središtu dvodnevnog kongresa pored najnovijih trendova u građevinarstvu je prije svega umrežavanje austrijske građevinske branše na internacionalnom nivou. Očekuje se učešće oko 600 firmi, institucija i istraživačkih centara iz građevinske branše iz cijelog svijeta.

Kongres se održava 04. juna 2019. godine u Privrednoj komori Austrije u Beču i nudi
• obuhvatna stručna predavanja i diskusije o najnovijim austrijskim dostignućima i tehnologijama u građevinskom sektoru,
• individualne B2B-razgovore sa austrijskim preduzećima,
Innovations-Workshops na temu „Green Buildings", „Građevinarstvo i građevinski materijal budućnosti " i „Digitalizacija, Connected Buildings, Augmented Reality", kao i
• stručnu izložbu sa 60 izlagača firmi i istraživačkih centara.

Drugog dana konferencije, 05. juna 2019. godine, organizovat će se ekskurzije odabranim projektima kao što su Smart City Aspern, gradnja drvetom, inovativne gradske četvrti, saobraćajna infrastruktura, itd. u široj okolini Beča.

Daljne informacije o događaju uključujući registraciju, program, online-dogovaranje termina za B2B sastanke sa drugim učesnicima itd. nudi web stranica događaja.

Za goste iz inostranstva se ne naplaćuje kotizacija za učešće na kongresu – prijava je obavezna.

Više informacija o samom događaju na engleskom jeziku možete pronaći ovdje.