I menadžment konferencija hotelijera i ugostitelja u BiH – "Hotel 21" sa tematskim nazivom: Bosna i Hercegovina U Globalnoj Konkurentnosti

14.03.2017
Prva menadžment konferencija hotelijera i ugostitelja u BiH pod simboličnim nazivom "Hotel 21” održat će se u Sarajevu 20.04.2017.godine.

Organizator Prve menadžment konferencija hotelijera i ugostitelja u BiH je mlada konsultantska agencija "SWOTTED” koja okuplja platformu eksperata iz različitih oblasti biznisa, a glavni organizacijski partneri su:  Privredna/Gospodarska  komora Federacije BiH i Turistička zajednica Kantona Sarajevo.

”Hotel 21” simbolizira sve promjene u trendovima, zahtjevima gostiju i konkurenciji u 21. stoljeću, a na samoj konferenciji će se razgovarati kako se cijela industrija i svaki pojedini biznis trebaju pozicionirati da bi povećali profitabilnost u odnosu na to što Bosna i Hercegovina ima kao turističku infrastrukturu.

U fokusu konferencije bit će sve ono što nam je potrebno da radimo bolje: menadžment alati i metode za bolje strateško i operativno poslovanje ugostiteljskih objekata, upotreba novih IT  tehnologija - SMART hotel,  kontroling i finansijski alati kao podrške profitabilnom odlučivanju, te marketing i prodajni modelii "trikovi” za povećanje prihoda – a sa ograničenim uticajem na troškove. Sve to ne bi bilo dovoljno da privatne biznise ne prati i razvoj infrastrukture.

Zato je krajnji cilj konferencije da pored najnovijih trendova iz hotelskog menadžmenta zajedno definišemo listu infrastrukturnih prioriteta  i da ih postavimo kao zajednički razvojni zahtjev i cilj.


Sve informacije o Konferenciji bit će dostupne online na web stranici www.hotel21.ba i na mobilnoj aplikaciji koji će biti postavljeni, a na kojoj će se predstaviti i ti entuzijasti, prijatelji Konferencije, koji su nesebično stavili na raspolaganje svoje resurse za organizaciju ovog događaja.

Kontakt osoba:
Belma Mujadinović
Tel: 00 387 62 300 000
E-mail: belma.mujadinovic@sim.business

Letak i agendu preuzeti ovdje.