Informacija o regionalnom B2B projektu Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama Zapadnog Balkana 2021.

21.05.2021


Predstavništvo njemačke privrede u BiH, njemačke Vanjskotrgovinske komore (AHK) u zemljama Zapadnog Balkana, kao i njemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), vas pozivaju da budete dio najvećeg regionalnog B2B projekta.

Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama Zapadnog Balkana 2021. godine

Datum i mjesto održavanja: Od 28.09.2021. do 15.10.2021. godine u ONLINE formatu.

Cilj projekta je da njemačke firme pronađu proizvođače iz regije, tj. nove potencijalne dobavljače roba i usluga iz traženih djelatnosti poslovanja (metaloprerađivački sektor, dobavljački sektor za autoindustriju, sektor prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i elektro i elektronski sektor). Koncept projekta se bazira na „B2B-matchmaking" mehanizmu.

Inicijalna pedeset tri (53) profila zainteresovanih njemačkih kompanija se nalazi ovdje, a svoju zainteresovanost za učešće u projektu ostvarujete popunjavanjem prijavnog formulara koji se također nalazi na linku iznad.

Više informacija o projektu, aplikaciji i načinu učešća možete preuzeti OVDJE.

Prijavni formular je potrebno dostaviti na e-mail mirza.karahodza@ahk.ba najkasnije do 11.06.2021. godine.

Napomena: dostavljanjem prijavnog formulara nam automatski dajete saglasnost o dijeljenju vaših podataka sa udruženjem BME e.V.

Više detalja u vezi sa projektom se nalazi u pozivnom pismu.