INTERA TP organizira 10. ciklus programa "Moja praksa"

11.02.2019


INTERA TP organizira deseti ciklus programa „Moja praksa" te poziva sva poduzeća, koja su prethodnih godina bila uključena u projekte, da se, ukoliko identificiraju potrebu za rješavanjem određenog projektnog zadatka, prijave na linku do utorka, 19.2.2019. godine do 16h.

Nakon zatvaranja prijava za poduzeća i polaznike, INTERA TP će provesti selekcijski proces kako bi napravili idealan spoj projektnih zadataka i kandidata.

Početak programa „Moja praksa" planiran je za početak ožujka kada će se održati prvi trening na temu timskog rada, a trajat će do početka lipnja kada će uključeni timovi prezentirati svoje projekte. Polaznici programa će proći pet treninga na kojima će unaprijediti svoje poslovne vještine, a stečeno znanje će primijeniti u timskom radu rješavajući projektne zadatke koje će pred njih staviti poduzeća. Sve projektne zadatke kreiraju poduzeća prema vlastitim potrebama, a timovi će uz pomoć mentora raditi na projektnom rješenju. U dogovoru s poduzećem i mentorom, timovi mogu raditi na zadatku u poduzeću ili u prostorijama INTERA TP-a i Code Hub-a Mostar. Poduzeća za sudjelovanje u programu nemaju nikakvu obvezu plaćanja.

Osnovne informacije o programu „Moja praksa" možete pronaći ovdje.

Za više informacije, molimo da kontaktirate INTERA TP na info@intera.ba.