Konferencija drvno-prerađivačkog sektora: odgovor na izazove u (post)pandemijskom vremenu

12.05.2021
Namjestaj.shop, prva bh. online platforma za promociju i prodaju namještaja i asesoara za dom ponosno Vas poziva na "Prvi bh. online sajam namještaja i asesoara za dom” na platformi sajamnamjestaja.com od 15. do 20. maja.

Posjetioce očekuje stalna izložbena postavka, usluge enterijer i dizajn studija, velike pogodnosti ali i premijerno predstavljanje novih kolekcija.

No, s obzirom na jedinstvenost i važnost samog događaja ističemo "Konferenciju drvno-prerađivačkog sektora: odgovor na izazove u (post)pandemijskom vremenu” koja će se održati 17. maja s početkom u 12:00 sati. Konferencija će okupiti uvažene uvodničare i izlagače, stručnjake i profesionalce te vas pozivamo da nam se pridružite, pratite diskusije i date svoj doprinos. Link za konferenciju https://bit.ly/2RObVWoPodsjećamo, drvno-prerađivačka industrija suficitarna je grana privrede. No, nažalost, nedostaje podrška institucija, a mjere za ublažavanje negativnih posljedica pandemije simbolične su. Tako će ova Konferencija i sajam u svojoj ukupnosti biti mali, ali važan doprinos prema boljoj promociji i statusu ovog sektora.


- Agenda Konferencije