KRIZA KAO ŠANSA U POLJOPRIVREDNOJ DJELATNOSTI

24.07.2020


Privredna komora FBiH u suradnji sa Udruženjem kuhara BiH te predstavnikom realnog sektora kompanijom Esof d.o.o. organizira:

I. Konferenciju pod nazivom „Kriza kao šansa u poljoprivrednoj djelatnosti – sa domaćih poljana",  koja se održava 29.07.2020. godine u restoranu i plantaži voća „Baš Bašča" Breza, sa početkom u 10:30.

Konferencija se održava sa ciljem razmjene iskustava, ideja i pozitivnih praksi u svrhu daljnjeg razvoja poljoprivrede u Bosni i Hercegovini. Konferencijom se želi potaknuti domaća saradnja, inicijativa prilikom oznaka domaćeg voća i povrća u maloprodajnim objektima, okupljajući osobe koje su direktno ili indirektno imale veliki utjecaj na razvoj ove djelatnosti.

Tim povodom, predsjednik Privredne komore FBiH Mirsad Jašarspahić, predsjednik Udruženja kuhara BiH Nermin Hodžić te vlasnik i direktor kompanije Esof Enver Avdić će predstaviti zajednički model razvoja poljoprivredne djelatnosti i usmjerenje ka digitalnom komuniciranju i koncipiranju biznisa te inicijative u realizaciji podrške domaćim proizvođacima u maloprodajnim objektima. Ova djelatnost treba oznaku 387 te definitivno je potrebno istaknuti i usmjeriti se ka edukaciji potrošača kako bi gradili bolju poziciju domaćih poljoprivrednika. Svaka zajednička i pozitivna informacija kada je u pitanju Bosna i Hercegovina je odlična potpora u izgradnji bolje pozicije naše države u budućnosti.


Napomena:

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na sljedeće kontakte:  m.velic@kfbih.com,- Meliha Velić
- telefon +387 33 217 782:


Molimo vas da popratite ovaj događaj, uz prethodnu potvrdu vašeg prisustva!


AKTIVNOST U CILJU PROMOCIJE POLJOPRIVREDNE DJELATNOSTI U BIH (pdf)