Lilium d.o.o. - agencija inspirisana inovacijama

25.01.2019
Oglašavanje na internetu postalo je sastavni dio poslovanja svih kompanija koje idu u korak sa vremenom, tehnologijama i žele postići uspjeh u svom poslu. U Bosni i Hercegovini Google koristi 1,5 miliona ljudi, jednako koliko koristi i Facebook. Prednost oglašavanja na internetu se ogleda u bržem i lakšem dolasku do novih kupaca, preciznom targetiranju, mjerljivosti postignutih rezultata i lakšem komuniciranju, što jednu kompaniju stavlja ispred konkurencije i omogućava joj da iskoristi sve prednosti u dolasku do svojih kupaca.

Agencija za digitalni marketing Lilium d.o.o. je specijalizirana za implementaciju i razvoj digitalnih rješenja i digitalnog marketinga. Na bosanskohercegovačkom tržištu istaknula po svom Google Partner statusu i broju klijenata čije je povjerenje zadobila u protekle tri godine, koliko i postoji. Imati Google Partner status znači ispunjavati sve Googleove uslove i preporuke u pogledu kreiranja kampanja, te zadovoljavati zahtjeve u pogledu potrošnje na ovu vrstu oglašavanja.

O radu predanog tima koji stoji iza ove agencije, najviše govore reference i rad sa istaknutim kompanijama: Porsche BH d.o.o. Sarajevo, BBI banka, UniCredit banka, Intesa Sanpaolo banka, ProCredit banka, DM, Planika, DOMOD, Akova grupa, OLX, Eurofarm, Shell, Nestro, te mnoge druge.

Agencija je uspjela steći i povjerenje javnih preduzeća i institucija, pa je i u ovom sektoru napravila značajne saradnje i korak naprijed u digitalizaciji procesa za JP Elektroprivreda BiH, BH Telecom, Fond za izgradnju stanova Kantona Sarajevo, Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine i druge.

Kompanije u BiH se često, u želji da što efikasnije sprovedu digitalne aktivnosti, odlučuju na angažiranje eksternih saradnika koji posjeduju potrebna znanja i resurse za kreiranje i implementiranje kampanja. Agencija je na vrijeme prepoznala tu potrebu i tržištu ponudila usluge online oglašavanja, i to putem društvenih mreža, Facebooka i Instagrama, te Googlea i YouTubea, ali i usluge razvoja i izrade web stranica.

U svom radu, Lilium d.o.o. se najviše oslanja na svoje ključne vrijednosti, a to su specijalizacija u uslugama koje nude, predan tim ljudi, vrhunsko poznavanje tehnologija, te težnja ka inovacijama. Zahvaljujući ovome, trenutno zapošljava šesnaest ljudi, te je plan da na kraju 2019. godine ima 25+ zaposlenih, čime bi ostvarila najveći rast male firme u ovom sektoru.

Za sve dodatne informacije o uslugama i radu agencije Lilium možete pogledati video klipove: Kako do novih kupaca uz Google i Facebook oglašavanje i Digitalni marketing je sadašnjost: Lideri znaju zašto.

Također, za više infomacija i dogovor o budućoj poslovnoj saradnji, na raspolaganju Vam je i gospodin Musić, suosnivač agencije Lilium:

Semir Musić
Co-Founder at Lilium Digital
Mob: +387 61 517 681
E-mail: semir@lilium.ba
Web: www.lilium.ba