MODULING EXPO

06.09.2016
Privredna/Gospodarska komora FBiH je dobila obavijest od strane informacijskog centar Sajma Stuttgart da će se od  30.5. do 2.6.2017. godine u Stuttgartu održati sajam MOULDING EXPO.

MOULDING EXPO je novi stručni sajam namijenjen sektoru proizvodnje alata, uzoraka i kalupa koji se održava usred najvećeg tržišta za industrijska dobra i na najsavremenijem sajamskom prostoru u Europi.

U jasno strukturiranom konceptu sajam se obraća proizvođačima alata, uzoraka i kalupa te odgovarajućim korisnicima, primjerice iz automobilske industrije, medicinske tehnike i industrije plastike. Sajam obuhvaća dva glavna područja izlaganja: klasična proizvodnja alata, uzoraka i kalupa te sustavi i usluge iz područja tehnike prerade plastičnih masa i obrade metala. MOULDING EXPO u fokusiranom obliku nudi rješenja za materijale: metal, plastika, keramika i kompozitni materijali, a na sajmu će biti zastupljeni svi renomirani dobavljači i pružatelji usluga iz segmenta proizvodnje alata, uzoraka i kalupa.

Kao specijalizirani sajam MOULDING EXPO time nudi optimalne mogućnosti za predstavljanje proizvoda, inovacija i usluga te za širenje poslovne mreže i osvajanje novih tržišta.

Brošura sajma: ovdje
Prijavni obrazac: ovdje

Za više informacija možete pronaći na zvaničnoj web stranici sajma: http://www.messe-stuttgart.de/en/moulding-expo/

ili direktno kontaktirati organizatora:

E-mail: bojan.varivoda@fair-services.eu
Tel: +385 1 623 17 60