P/G K FBiH na 16. Drvno – tehnološkoj konferenciji u Opatiji

03.06.2019

U Opatiji se 3. i 4. lipnja 2019. godine, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske i četiri državna ministarstva, održava 16. Drvno – tehnološka konferencija.Konferencija je otvorena plenarnim dijelom u kongresnoj dvorani hotela Royal, a nastavlja se kroz komentare, tematske blokove i panele koji će trajati sve do 17 sati 4. lipnja 2019. godine.

U pozdravnom i uvodnom dijelu Konferenciji se obratio i predsjednik Gospodarske komore
F BiH doc.dr.sc. Marko Šantić, naglasivši potrebu regionalne suradnje i umrežavanja te istakao kako Gospodarska komora F BiH i Hrvatska gospodarska komora imaju dugogodišnju uspješnu suradnju, ne samo kroz drvni sektor nego i u sektorima turizma, poljoprivrede, energetike i informacijskih tehnologija. Gospodarska komora F BiH ove godine na konferenciji u Opatiji ima status regionalnog partnera.Ovogodišnja Drvno–tehnološka konferencija bazirat će se na teme kao što su R&D, kadrovi i dizajn, poboljšanje institucionalnog okvira, energija iz drva, brendiranje i promocija drva kao materijala, razvoj tehnologija, situacija na tržištu rada i druge.

Konferencija se prvog dana nastavlja studijskom posjetom Gorskom kotaru (drvno – prerađivački pogon i šumsko područje), a sutra završava zajedničkim zaključnim panelom i sastankom projektnog konzorcija FORESDA.


Informacije za privrednike  koronavirus (COVID 19)