PONUDA POSLOVNOG PROSTORA U ZAKUP – NORD STAR d.o.o. – DOBOJ JUG

02.12.2021

Poštovani,
U prilici smo ponuditi Vam poslovni prostor u zakup na odličnoj lokaciji u Matuzićima, Doboj Jug,  prizemno površine 776 m2.

Pozicijom gravitiramo Doboju, Doboj Jug, Tešnju, Jelah, Teslić i Maglaj. Mi smo baš u sredini.

Imamo odličan pristup sa glavne ceste i veliki parking što je vrlo važno.
Prema zvaničnoj statistici JP ceste FBiH mjetno mjesto Kraševo na M4 dnevni promet vozila je prosjećno 16.154 što je puno više i od M17 Dak gdje je promet 11.245 mjerno mjesto Karuše.

Možete provjeriti statistike i vidjet ćete da je ova cesta jedna od najfrekventinih u F BiH.

Prostor je slobodan i spreman za izdavanje, treba ga dodatno urediti i prilagoditi djelatnosti.

Prostor je sam po sebi vrlo atraktivan, veliki parking, pristup i parking za teretna vozila, visoki strop od 5 metara, dvoja senzor vrata (ulaz/izlaz), visoki stakleni portali sa 3 strane, samo dva mala stuba na ćitavoj površini od 776 m2. Na osnovama smo ostavili ove male prostorije u uglu ali sve se može izmjeniti. Ako Vam bude trebao i dwg file možemo poslati.

Pored svega mi moramo svakako urediti vanjsku fasadu prilikom izdavanja i moglo bi se prilagoditi prema zakupcu, fasada čitavog objekta, boja i ostalo.

Uklonjene su sve reklame sa objekta koje vidite na slikama prije par dana kada smo selili u novu zgradu.

U mogućnosti smo obezbijediti grijanje prostora u zimskom periodu, a klimatizacija nije rješena i treba dodatno ulaganje.

Još je zanimljivo navesti da u radijusu od 500 metara posluje TC Bingo, TC Robot Commerce, te Fis Vitez, vidi se na fotografijama.

Kontakt osoba: Huso Torić
e-mail: huso@nordstar.ba
tel: 032/692-646
Lokacija: https://goo.gl/maps/Z8Qg6WNEHbmUNqgG8