Poziv: UNDP/FOND-edukacija Revolving fond

06.09.2017

Poštovani,

U svrhu jačanja kapaciteta, uz profesionalno osposobljavanje i usavršavanje svih zainteresiranih korisnika i aplikanata sredstava putem Javnih poziva iz Revolving fonda, Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH ima čast najaviti realizaciju jednodnevnog programa stručne edukacije namijene Općinama/Kantonima, predstavnicima javnih objekata, komunalnih preduzeća, te malih i srednjih preduzeća.

Ovim putem, pozivamo sva zainteresovana lica javnog i privatnog sektora da uzmu učešće na jednodnevnoj stručnoj edukaciji pod nazivom:

”PROGRAM FINANSIRANJA PROJEKATA SMANJENJA POTROŠNJE ENERGIJE I KORIŠTENJA OIE KAO MJERE EE U JAVNOM I PRIVATNOM SEKTORU KROZ REVOLVING FOND”.

Kroz jednodnevni stručni program, svim zainteresiranim licima će se ponuditi stručno osmišljen program o metodologiji apliciranja projektnih prijedloga putem Javnih poziva, kroz konkretne primjere i tematske oblasti relevantne za sticanje uslova dobivanja sredstava iz Revolving fonda, potrebnih za implementaciju mjera energijske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, vođen od strane renomiranih stručnjaka iz ove oblasti.  

Učesnici su oslobođeni kotizacije, uz napomenu da je broj učesnika Programa ograničen. Stoga Vas molimo da se putem Obrasca za prijavu, koji se nalazi u prilogu mail-a, pravovremeno registrujete i to na:  
dzjusufovic@ceteor.ba  ili fax: 033 205 725.

U prilogu Poziva također dostavljamo Agendu Programa, sa tematskim sadržajem i planiranom satnicom.

- Pozivno pismo
- Agenda
- Prijavni obrazac