POZIV ČLANICAMA PRIVREDNE/GOSPODARSKE KOMORE ZA IZLAGANJE NA MEĐUNARODNOM SAJMU

18.01.2018


Poštovani članovi,
Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH ovim putem Vas poziva da dostavite proizvode iz  asortimana Vaše firme u urede Privredne/Gospodarske komore FBIH u Sarajevu ili Mostaru, ovisno od lokacije sjedišta Vaše firme na dolje navedene adrese.

Sarajevo
Branislava Đurđeva 10
Tel: 033/217-782

Ured Mostar
Kneza Domagoja 12
Tel: 036/332-967

Navedene proizvode ili promotivni materijal  koje nam dostavite će djelatnici Centra za promociju i edukaciju pri P/GKFBIH prezentirati,  nadamo se Vašim budućim potencijalnim poslovnim partnerima na Međunarodnom sajmu gospodarstva „VIROEXPO 2018", koji će se održati u Virovitici, RH od 23.do 25.veljače o.g.

Ukoliko ste zainteresirani da Vaše proizvode P/GKFBIH prezentira na gore navedenom sajmu, molimo Vas da iste dostavite do 10.2.o.g u gore navedene urede.

Zbog prevelike zainteresiranosti naših članica za nastup na VIROEXPO-u, vodeći se kvadraturom izložbenog prostora molimo Vas da eksponati ne budu većih dimenzija te da nam dostavite i promotivne materijale Vaše firme u vidu letaka, brošura, dvd prezentacija i sl.

Međunarodni sajam gospodarstva „VIROEXPO" ove godine bilježi 23.obljetnicu svog postojanja i jedan je od najvećih sajmova u Republici Hrvatskoj s tendencijom stalnog rasta iz godine u godinu, sa sve većim brojem izlagača iz sve više zemalja kako iz regije tako i cijele EU.

Privredna/Gospodarska komora FBIH, prisutna je na navedenom sajmu od prve sajamske manifestacije te je veliki prijatelj kako sajma tako i grada Virovitice ,Županije Virovitičko-Podravske .

Ovogodišnji VIROEXPO 2018 će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, te Vlade RH.

Organizatori sajma su: Virovitičko-podravska Županija, Grad Virovitica, Hrvatska Gospodarska komora-Županijska komora Virovitica, Hrvatska Obrtnička komora-Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije.

Zemlja partner 23.međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Albanija, a Županija partner Sisačko-moslavačka županija.

Na ovogodišnjem sajmu će izlagati preko 500 izlagača iz 25 zemalja Europe i svijeta, na preko 25.000 metara četvornih sa preko 30.000 posjetitelja.

Za svaki Vaš upit ili nejasnoću, stojimo Vam na raspolaganju.


Kontakt osoba u Privrednoj/Gospodarskoj komori FBIH:

Dario Planinić,dipl.oec
Stručni suradnik za promociju
Mob: 063/481-600
Mail: d.planinic@kfbih.com