Poziv kompanijama da uzmu učešće na Sajamu inovacija i poduzetništva "Sarajevo 2020"

17.11.2020
Startup studio Fondacije Mozaik i Sarajevo Business Forum organizuju prvi regionalni virtuelni Sajam inovacija i poduzetništva „Sarajevo 2020”, koji se održava 23. i 24.11.2020. godine, uz finansijsku podršku vlada Švedske i Švicarske.

Program Sajma će započeti inspirativnim obraćanjem g. Mate Rimca, osnivača i vlasnika kompanije „Rimac Automobili" i „Greyp Bikes" i g. Mirze Cifrića, poduzetnika koji je osnivač i vlasnik „Veritas Genetics", inovativne kompanije koja djeluje u SAD. Gospođa Dušanka Ilić, direktorica kompanije Beyond 42 iz Srbije će podijeliti svoja iskustva o izgradnji startupa i plasmanu domaćih proizvoda na regionalno tržište. Više informacija možete pronaći u agendi Sajma.

Do sada se na Sajam prijavilo preko 100 malih i srednjih biznisa koji će izlagati svoje proizvode i usluge na virtuelnim štandovima (video materijali, fotografije proizvoda, promotivne brošure), a biće predstavljeno preko 40 inovacija iz cijelog regiona.

Učešće se može ostvariti kroz različite forme i kontakte:
• na Sajmu putem virtuelnog štanda možete predstaviti podršku/programe koje nudite start- up kompanijama, malim i srednjim biznisima;
• Sajam omogućava direktnu razmjenu i razgovor uživo sa izlagačima te dogovaranje sastanaka u toku i nakon Sajma;
• imate izuzetnu priliku da upoznate na jednom mjestu inovativne biznise i proizvode iz cijelog regiona.

Prijave su besplatne, sve što je potrebno je da ispunite ovaj obrazac najkasnije do 13.11.2020. godine.

Za dodatne informacije, obratite se na Sajam@StartupStudio.ba ili se javite na broj: +387 61 98 68 11.