Poziv na 2. BH Engineering Weeks

05.12.2019
Pod motom „POVEŽIMO BUDUĆNOST", BH Engineering Weeks organizuje konferenciju na kojoj će se govoriti o inovativnosti, digitalizaciji, najnovijim tehnologijama i uspješnim praksama. Konferencija će se održati u Domu Mladih, Skenderija u Sarajevu, 12.12.2019. godine. BHSI okuplja aktere uključene u razvoj industrije, proizvodnje i novih tehnologija kao što su: vlasnici kompanija, CEO, inženjeri svih oblasti, ministarstva i privredne komore, akademsku zajednicu, inovatore i medije.

Na konferenciji će se govoriti o pametnim gradovima, infrastrukturi življenja i konkretnim  rješenjima, IT i loT, Industriji 4.0, robotici i vještačkoj inteligenciji, razvoju poduzetništva i transformaciji kompanija u BiH, novim trendovima monetarnog sistema i neotkrivenim novim potencijalima za razvoj BH privrede, transportu energije i saobraćaju, arhitekturi i dostignućima u građevinarstvu, inženjerskim inovacijama u različitim granama proizvodnje, umjetnosti i naprednim organizacijama.

Pozivamo zainteresirane da se registruju, da budete na izvoru informacija i dio zajednice koja nosi pozitivne promjene u BiH.

Registraciju za prisustvo događaju kao i više informacija možete naći na web strani: www.sarajevo.bhing.ba

Više informacija možete pronaći u preliminarnom programu događaja.