POZIV NA B2B SASTANKE ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA IZ OBLASTI PREHRAMBENE INDUSTRIJE

01.11.2022Privredna/Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine sa partnerima Regionalnom privrednom komorom Zlatiborskog upravnog okruga i Udruženjem Energis, organizuje poslovne B2B susrete u okviru projekta ENHANCE.

Poslovni B2B susreti predstavnika prehrambene industrije iz Srbije i Bosne i Hercegovine, imaju za cilj da podrže kompanije u pronalasku i širenju poslovne mreže. Susreti se održavaju 15. oktobra 2022. godine na Zlatiboru u Hotelu Palisad, paralelno sa prezentacijom B2B vodiča za mala i srednja preduzeća, koji će biti dostupna i u online formatu na stranici projekta ENHANCE: https://enhance-msp.com/.

Besplatno se registrujte za učešće na ovom važnom poslovnom događaju: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKW44WDBJBkY3v9NmFOOv8ZFoS0yxszFc0dsrkLoPSuuG7JQ/viewform.
Za dodatne informacije i pomoć kontaktirajte nas putem maila: enhance@kfbih.com

Projekat se implementira u okviru IPA programa prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020. koji kofinansira Evropska unija. Ugovorno tijelo ovog projekta je Ministarstvo finansija Republike Srbije, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije (CFCU).