POZIV NA INFO SESIJU O GRANT PROGRAMU USAID PROJEKTA "DIASPORA INVEST"

28.08.2018


Obavještavamo Vas da će se u organizaciji USAID Projekta "Diaspora Invest", a uz podršku Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH, održati info-sesija USAID Projekta "Diaspora Invest" u okviru koje će biti predstavljen novi poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu aktivnosti ovog Projekta.

USAID Projekat "Diaspora Invest" otvara treći poziv u sklopu programa za dodjelu bespovratnih (grant) sredstava za povećanje investicija iz dijaspore i stvaranje novih radnih mjesta kroz neposredna ulaganja, prijenos znanja i uvođenje novih tehnologija u BiH.

Projekat će osigurati grant sredstva za mala i srednja preduzeća koja su u procesu osnivanja ili su osnovana u posljednje tri godine te koja su u (su)vlasništvu člana/ice bosanskohercegovačke dijaspore.

Kako biste saznali više detalja o javnom pozivu, rokovima za podnošenje i načinu pripreme aplikacije, te dodatnim uslovima za učešće, pozivamo Vas da prisustvujete info-sesiji koja će se održati 31.08.2018. godine u 11:00 sati,  u prostorijama Privredne/Gospodarske komore FBiH u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10), u sali na V spratu.

Detaljnije informacije o programu i terminima javnih poziva pri grant programu možete saznati registracijom na online platformi www.diasporainvest.ba. Za sve dodatne informacije, molimo da kontaktirate Maju Ibrahimpašić, grant menadžera USAID Projekta "Diaspora Invest" putem telefona  +387 33 550-971, ext 104 ili e-mail: grants@diasporainvest.ba.

Diasporainvest_Infobrosura