Poziv na Info dan tekstilne i kožarsko prerađivačke industrije

19.10.2017


Privredna/Gospodarska komora FBiH, obzirom na evidentan rast tekstilne i kožarsko-prerađivačke industrije u Bosni i  Hercegovini, nastoji kroz različite aktivnosti dati svoj doprinos na jačanju i daljem razvoju, značajne okosnice industrije u BiH. U skladu sa svojim planiranim aktivnostima Privredna komora FBiH i Fakultet za tehničke studije Univerziteta  u Travniku organizuju:

''Info dan tekstilne i kožarsko prerađivačke industrije''
na temu:
„Perspektive tekstilne industrije u Bosni i Hercegovini – problemi i moguća rješenja" ,
za dan petak, 27.10.2017.godine sa početkom u 11.00 sati, koji će se održati u prostorijama Fakulteta za tehničke studije, ul.Aleja konzula br. 5, u Travniku - gradu koji je kroz svoj historijski razvoj poznat po tekstilnoj i obućarskoj industriji.

Partner projekta je proizvođač strojeva ‘’JUKI’’ Central Europe, čiji će predstavnici prisutnima predstaviti i prezentirati nove tehnologije u proizvodnji.

U okviru Info dana tekstilne i kožarsko-prerađivačke industrije pripremljen je sadržajan program-agenda, kojom je između ostalog, predviđen i Okrugli stol na temu: Strojevi i oprema u funkciji razvoja tekstilne i kožarsko-prerađivačke industrije.

Učešće na navedenoj manifestaciji potrebno je izvršiti do utorka, 24.10.2017.godine putem e-maila na adresu: j.zejnilagic@kfbih.com

Agendu-program događaja preuzeti ovdje.