Poziv na javnu raspravu - Zakon o poduzetničkoj infrastrukturi

12.04.2021
Privredna/Gospodarska komora FBiH obavještena je od strane Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta da Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta otvara javnu raspravu o Nacrtu zakona o poduzetničkoj infrastrukturi u Federaciji BiH u trajanju od 30 dana od dana postavljanja teksta Nacrta zakona na web stranicu Ministarstva odnosno do 6. 5. 2021. godine.

Pozivaju se svi zainteresirani da svoje sugestije, primjedbe i prijedloge na tekst Nacrta zakona dostave na e-mail: razvojmsp@fmrpo.gov.ba  ili pisanim putem na adresu: Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta 88000 Mostar, dr Ante Starčevića b.b.

Sve sugestije, primjedbe i prijedlozi koji budu dostavljeni u propisanom roku, na e-mail ili adresu ovog Ministarstva bit će razmotreni i uzeti u obzir pri izradi teksta Prijedloga zakona.

Poziv na Javnu raspravu kao i Nacrt zakona o poduzetničkoj infrastrukturi u Federaciji BiH objaljeni su na web stranici ministarstva:  https://www.fmrpo.gov.ba/javna-rasprava-zakon-o-poduzetnickoj-infrastrukturi/