Poziv na konferenciju "Kuda dalje s Project Managementom?"

02.08.2019
Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH obavještava da PMI BiH Chapter organizuje konferenciju na temu „Kuda dalje s Project Managementom?", koja će se održati 12. i 13. septembra 2019. godine u Sarajevu, u prostorijama hotela Hills.

PMI BiH Forum predstavlja odličnu priliku za strateško povezivanje, povećanje prepoznatljivosti i ostvarivanje novih poslovnih prilika. Na predkonferencijskom danu, 12. septembra, Vas očekuje cjelodnevna radionica na temu „Recovery Project Management", a predavač je uvaženi Nenad Trajkovski. Cilj radionice je vidjeti da li je moguće i kako spasiti "problematičan” projekat. 

Konferenciju 13. septembra će otvoriti Jasna Pleho, predsjednica PMI BiH Chapter-a, i Catalin Dogaru, PMI regionalni mentor za Regiju 8, Centralna Evropa, kojoj pripada i PMI BiH Chapter. Keynote speaker je Merete Murch Lange, PMI regionalna mentorica za Regiju 8, North West. O svojim iskustvima u upravljanju projektima, poslovnoj analizi, agilnom upravljanju projektima i lekcijama koje su naučili govorit će istaknuti članovi PMI BiH Chapter-a te voditelji projekata sa zavidnim iskustvom iz regije: Stanislav Strešnjak, Adem Muminagić, Miroslav Aničin, Meliha Arslanagić i Erol Mujanović.

Privredna/Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine, kao partner događaja, Vas poziva da budete dio prve PMI konferencije u BiH i dio jedinstvene priče u oblasti projektnog menadžmenta. Early Bird registracije su otvorene i mogu se izvršiti na oficijelnoj stranici Foruma: https://forum.pmi.ba/