POZIV NA KONFERENCIJU O CIRKULARNOJ EKONOMIJI I UPRAVLJANJU OTPADOM "Rethinking waste-management and recycling through circular business models"

09.04.2021


Privredna/Gopodarska komora FBiH u suradnji sa weTHINK.eu poziva sve zainteresirane  da prisustvuju konferenciji o cirkularnoj ekonomiji i upravljanju otpadom pod naslovom „Rethinking waste-management and recycling through circular business models”, koja će se održati 15. aprila 2021. godine.

We THINK je prva društvena mreža i platforma znanja za razvoj strategije, koja ima za cilj revolucionirati razvoj strategija za jaču Evropu, a ovaj događaj namijenjen je svim zainteresiranim firmama i pojedincima koji žele da se pridruže stvaranju zajedničke vizije za budućnost koja će osloboditi potencijal jugoistočne Evrope.

Više informacija o konferenciji možete pronaći  klikom na link: „Rethinking waste-management and recycling through circular business models”

Učesnicama ovog događaja omogućena je  besplatna online registracija i besplatno učešće.

Agendu događaja možete preuzeti ovdje, a upitnik koji bi trebalo da popune svi koji žele da prisustvuju možete pronaći klikom ovdje.