Poziv na poslovne susrete bh. i rumunskih kompanija

18.03.2019


Privredna/Gospodarska komora FBiH i Agencija za unapređenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini–FIPA, u saradnji sa Privrednom komorom Prahova iz Rumunije, organizuje poslovne susrete bh. i rumunskih privrednika. Poslovni susreti će se održati u petak, 22.03.2019. godine sa početkom u 12:30 h. Mjesto održavanja je Privredna komora Kantona Sarajevo, ul. La Benevolencije 8, na 5. spratu – velika sala br. 52.

Programom događaja predviđeno je obraćanje predstavnika Privredne/Gospodarske komore FBiH, Agencije za unapređenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini – FIPA, Privredne komore Prahova, te predstavljanje i B2B susreti privrednika iz Rumunije i Bosne i Hercegovine.

Privrednu delegaciju iz Rumunije predvodi predsjednik Privredne komore Prahova g. Aurelian Gogulescu. Spisak kompanija iz Rumunije i njihovo polje interesovanja možete pogledati u prilogu.

Pozivamo sve zaintersirane kompanije da prisustvuju poslovnim susretima, kao i da se registruju putem obrasca iz priloga najkasnije do srijede, 20.3.2019. godine.

POZIVNO PISMO

SPISAK UČESNIKA

PREZENTACIJA – FIRMA NEPTUN