Poziv na poslovnu saradnju – Ibrahimović d.o.o. P.J. Production

18.07.2019

Privredna/Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine obavještava da se kompanija Ibrahimović d.o.o. sa svojom poslovnom jedinicom PJ PRODUCTION nalazi u Bosanskoj Krupi i bavi se proizvodnjom složenih elemenata sa visokim stepenom preciznosti. Bave se obradom lakih metala (aluminij i njegove legure, bakar, mesing) i čelika od kojih izrađuju dijelove za strojeve i opremu koja se korisiti u automobilskoj i farmaceutskoj industriji.


 
Paralelno sa proizvodnjom dijelova svakodnevno se vrši edukacija uposlenika kako bi mogli odgovoriti na sve zahtjeve tržišta primjenjujući međunarodne standarde kvaliteta.


 
Radi se o kompaniji koja je počela sa radom u novembru 2018. godine sa dvije nove CNC glodalice brenda HAAS VF6, a s krajnjim ciljem rasta u svim segmentima. Trenutno raspolažu sa 3 CNC glodalice, CNC tokarilicom i cirkularom za siječenje.Iz svog uslužnog asortimana spremni su ponuditi i organizirati uslugu transporta sirovine i gotovih proizvoda, kao i usluge:

• modeliranja
• programiranja
• CNC glodanja
• CNC tokarenja

Pored mašinske izrade, koristeći kooperantske firme, u mogućnosti su ponuditi kompletne proizvode s površinskom zaštitom (cinkanje i eloksiranje).U svrhu proširenja proizvodnog asortimana, kompanija Ibrahimović d.o.o. P.J. PRODUCTION traži poslovne partnere s kojima žele izgraditi partnerski odnos u cilju realizovanja dugoročne suradnje na projektima, koji bi na obostrano zadovoljstvo rezultirali finalnim proizvodom.

Više informacija možete dobiti u Ibrahimović Production timu:

Ibrahimović d.o.o.
P.J. Production

Adresa: Unska b.b., 77240 Bosanska Krupa, BiH
Tel: +387 37 471 244
Fax: +387 37 477 091
Web: www.cnc.ibrahimovic.ba
e-mail: ibrahimovic.cnc@gmail.com