Poziv na Prvi bh. online sajam namještaja

28.04.2021

Dobrodošli
na
"Prvi bh. online sajam namještaja”
od 15. do 20. maja 2021. godine

namjestaj.shop je prva bosanskohercegovačka online platforma za promociju i prodaju namještaja. Uz podršku Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH organizira se "Prvi online sajam namještaja”, koji će se održati od 15. do 20. maja.

Sajam će okupiti proizvođače i prodavače pločastog i tapaciranog namještaja, proizvođače i prodavače dekora i kućanskog asesoara te dizajnere i dizajnerske studije.

Proizvođači i prodavači namještaja mogu ostvariti besplatno učešće na sajmu ukoliko se do kraja mjeseca aprila pridruže platformi namjestaj.shop. Više informacija o pristupu dostupne su na linku : https://namjestaj.shop/besplatno-ucesce-na-prvom-bh-online-sajmu-namjestaja-moze/.

Očekuje se više od 100 izlagača, više od 10,000 posjeta iz zemlje, više od 1,000 posjeta inostranih partnera te promotivni doseg tokom mjeseca do više od 300,000 korisnika samo Facebooka.

Obzirom na okolnosti uvjetovane pandemijom: ograničenost kretanja, otežana kupovina, oslabljena ekonomija itd. vjerujemo da ćete prepoznajete značaj i potencijal ovakvog projekta.

Na platformi imat ćete mogućnost predstaviti kompaniju, proizvode i usluge, a samim time i vaše poslovanje.

Učešće na sajmu možete prijaviti putem priloženog linka https://namjestaj.shop/sajam/

Za dodatne informacije, dostupan je kontakt e-mail info@namjestaj.shop i broj organizatora: 066 808 003.

Poziv na online sajam namještaja