Poziv na stručni sajam MOULDING EXPO u Stuttgartu

10.04.2017
Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH obavještava da firma Fair Services d.o.o. kao zastupnik sajamske kuće Stuttgart za Bosnu i Hercegovinu, povodom održavanja sajma MOULDING EXPO od 30. 5. do 2. 6. 2017. godine u Stuttgartu, nudi posebni program za stručne posjetitelje ovog sajma.

Program, pored posjete sajmu, obuhvaća i obilazak Mercedesove tvornice i odjela za nabavu alata u Sindelfingenu 31. 5. 2017. godine, te mogućnost sudjelovanja na Večeri izlagača 1. 6. 2017. godine.

MOULDING EXPO je stručni sajam namijenjen sektoru proizvodnje alata, uzoraka i kalupa, a održava se usred najvećeg tržišta za industrijska dobra i na najsuvremenijem sajamskom prostoru u Europi. Sajam obuhvaća dva glavna područja izlaganja: klasična proizvodnja alata, uzoraka i kalupa te sustavi i usluge iz područja tehnike prerade plastičnih masa i obrade metala. U fokusiranom obliku MOULDING EXPO nudi rješenja za materijale: metal, plastika, keramika i kompozitni materijali. Na sajmu su zastupljeni svi renomirani proizvođači i pružatelji usluga iz segmenta proizvodnje alata, uzoraka i kalupa.

Više informacija o samu možete naći na stranici http://www.messe-stuttgart.de/en/moulding-expo/visitors/ .
Za sva pitanja i daljnje informacije o sajmu i posebnom programu za stručne posjetitelje obratiti se kontakt osobi:

Bojan Varivoda
MARKETING DIRECTOR

e. bojan.varivoda@fair-services.eu
t. +385 1 623 17 60

Za prijavu je potrebno dostaviti popunjenu prijavnicu na e-mail sajmovi@fair-services.eu.

Prilog:
Prijavnica