Poziv na Treću međunarodnu privrednu izložbu: EXPO-RUSSIA SERBIA 2016 i Treći Beogradski poslovni forum

22.02.2016

Privredna/Gospodarska Komora Federacije BiH je obavještena od strane Ambasade Ruske Federacije u Bosni i Hercegovini da će se u periodu od  16. do 18. marta 2016. godine, održati Treća međunarodna privredna izložba «EXPO-RUSSIA SERBIA 2016» i Treći Beogradski poslovni forum. Mjesto održavanja je Beograd, u Kongresnom centru hotela Metropol Palace.

Organizator je AD «Zarubež-Ekspo» pod patronatom niza državnih institucija Rusije, kao i rukovodstva drugih država Balkanskog poluostrva.

Cilj izložbe je da svoju djelatnost predstavi veliki broj ruskih kompanija iz svih privrednih djelatnosti, a posebno da se predstave mala i srednja preduzeća iz različitih regiona.

U okviru poslovnog foruma biće održani bilateralni susreti privrednika i okrugli stolovi na kojima će biti razmotrene mogućnosti daljeg jačanja bilateralne privredne saradnje.

Koristimo priliku da u ime organizatora navedenog Sajma pozovemo sve zainteresirane privrednike iz Federacije BiH da uzmu učešće na ovoj manifestaciji, što bi postalo dobrim nastavkom biznis-foruma „Poslovna saradnja sa Bosnom i Hercegovinom", koji se održao 2013. godine u prostorijama Trgovinsko-privredne komore Rusije.

Više informacija o uslovima učešća na događaju je dostupno na web stranicama „Zarubež Ekspo" www.zarubezhexpo.ru i www.exporf.ru , a kontakt e-mail organizatora je  info@zarubezhexpo.ru .