Poziv za "Međunarodni sajam namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja te pratećih djelatnosti Interio 2022."

04.02.2022
Jedan od značajnijih privrednih manifestacija u Bosni i Hercegovini koja tradicionalno okuplja privrednike industrije namještaja BiH i zemalja regiona je Sajam namještaja INTERIO.

Sajam će okupiti profesionalce, proizvođače, distributere, veletrogovce i sve angažirane u oblasti drvne industrije, proizvodnje namještaja, opreme za unutrašnje i vanjsko uređenje te pratećih djelatnosti.

Sajam će se održati u Sarajevu, u prostorijama Centra Skenderija od 17. do 22. marta 2022. godine, a ono što je novina jeste da će ovogodišnji sajam biti održan, kako uživo u centru Skenderija, tako i online  uz podršku agencije Simperfect.

Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH, kao i prethodnih godina partner je ovogodišnje manifestacije.


Sajam pruža mogućnost za efikasno povezivanje bosanskohercegovačkih i inostranih kompanija, i dalje jačanje poslovnih veza između privrednika, razmjenu informacija i iskustava.

Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH poziva sve zainteresirane privredne subjekte da se odazovu i učestvuju u izlaganju svojih proizvoda na sajmu INTERIO 2022., te prisustvuju i na popratnim događajima koji će se održati u sklopu ove manifestacije.

Za sve dodatne informacije o sajmu i načinu prijave možete posjetiti link: https://www.skenderija.ba/index.php/sarajevskisajam/interioexterio