Poziv za četvrte poslovne B2B susrete Indonezija – BiH

17.03.2021
Privredna/Gospodarska komora FBiH je dobila od Ambasade Republike Indonezije u Sarajevu, poziv za četvrte poslovne susrete privrednika Indonezije i BiH, koji će zbog trenutne epidemiološke situacije biti upriličeni online, 25.03.2021.

Kako je bilateralna trgovina između Indonezije i BiH jedan od osnovnih prioriteta, Ambasada Republike Indonezije u Sarajevu iz godine u godinu je potpuno posvećena unapređenju direktnih susreta privrednika obje zemlje. Jedan od godišnjih programa u Ambasadi Republike Indonezije u Sarajevu je usmjeren na organizaciju poslovnih susreta između Indonezije i BiH.

Ovaj događaj je namijenjen učesnicima iz službe vladinih zvaničnika i privrednima subjektima iz obje zemlje u cilju razmjene iskustava, uspostavljanja poslovne saradnje, te unapređenja trgovinske saradnje između Indonezije i BiH. Učesnici su preduzetnici koji se bave različitim poslovnim oblastima poput poljoprivrede, proizvodnje, usluga i turizma.
Ove godine zbog globalne pandemije Četvrti poslovni susreti Indonezije i BiH bit će organizovani online, 25.03.2021.


B2B sobe za virtualne sastanke su usmjerene na:

• Prehrambenu industriju i maloprodaju: začini, sirovine, derivati palminog ulja, kakao u prahu, konzervirana hrana, itd.
• Drvnu industriju i proizvode od drveta: namještaj, kokosov briket, drveni peleti, papir, itd.
• Usluge i turizam
• Ostalo

Registraciju je moguće izvršit putem linka: https://bit.ly/IndoBiHBizMatching

Više informacija dostupno je na linku: https://kemlu.go.id/sarajevo/en/news/10920/4th-indonesia-bosnia-and-herzegovina-bih-virtual-business-matching-25-march-2021