Poziv za IV Poslovni forum P/G K FBiH

19.11.2019
Privredna / Gospodarska komora FBiH poziva Vas da uzmete učešće na IV Poslovnom forumu P/G K FBiH, koji će se održati u utorak, 03.12.2019. godine u Sarajevu, u prostorijama Hotela Austria & Bosna.

Akcenat ovogodišnjeg Poslovnog foruma stavljen je na privlačenje značajnih stranih investicija u BiH kroz punu realizaciju potencijala i mogućnosti koje naša zemlja nudi potencijalnim ulagačima. Nadalje, kao sektor koji karakteriše dinamičan razvoj te snažna izvozna orijentacija, u fokusu IV Poslovnog foruma je automobilska industrija, koja u BiH ima dugogodišnju tradiciju te konkurentske prednosti koj se ogledaju u visokoobrazovanoj konkurentnoj radnoj snazi, savremenim proizvodnim kapacitetima i kraktim rokovima isporuke zbog blizine EU.

Poslovni forum organizira se pod pokroviteljstvom Premijera Vlade FBiH, te uz sponzorsku podršku USAID WHAM projekta,  UNDP-a, te kompanija Porsche BH, Hager Bosnia i Cromex d.o.o. Na ovom događaju očekuje se učešće predstavnika renomiranih kompanija automobilske industrije, vlada, nevladinih i međunarodnih organizacija, te eksperata iz oblasti automotiva.

Više informacija o Poslovnom forumu možete pronaći u pozivnom pismu i agendi.

Učešće na konferenciji je besplatno.

Molimo Vas da prijavu učešće izvršite do 26.11. online putem slijedećeg linka: http://kfbih.com/forum-registracija