Poziv za Međunarodni okrugli stol

kfbih 29.10.2015

Poštovani,

Privredna/Gospodarska komora F  BiH je organizator i domaćin Međunarodnog okruglog stola na temu: ''Javne ovlasti u komorskom sustavu u BiH, s osvrtom na komore u zemljama okruženja''.
Javne ovlasti su kao poseban prerogativ državne vlasti, tradicionalno  povjerene komorskom sustavu. Prijenos javnih ovlasti podrazumijeva prijenos ovlasti za obavljanje pojedinih funkcija državne vlasti, te obvezuje komorski sustav da vrši povjerenu javnu ovlast.

Polazeći od zajedničke inicijative i izraženih interesa za razmjenom informacija i iskustava, te potrebe da se ukaže na značaj javnih ovlasti u komorskom sustavu, pozivamo Vas na

Međunarodni okrugli stol na temu: ''Javne ovlasti u komorskom sustavu  Bosne i Hercegovine ( Privredna komora Republike Srpske i Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH ), s osvrtom na komore u zemljama okruženja ( Hrvatska gospodarska komora, Privredna komora Crne Gore)''.

koji će se održati u petak 30.10.2015.godine sa početkom u 10:30 sati, u prostorijama Privredne/Gospodarske komore F BiH u Mostaru, ul. Kneza Domagoja br. 12. ( kod hotela ''Mostar'')

U privitku ovog Poziva dostavljamo vam Program Okruglog stola.
Molimo Vas za potvrdu Vašeg učešća do 28.10.2015. godine na kontakt telefon: 036 332 963 ili 332 970.
U nadi da ćete se odazvati našem pozivu i dati aktivno učešće u radu ovog Okruglog stola.


Srdačan pozdrav, s poštovanjem


PREDSJEDNIK
dr.sc. Marko Šantić dipl.oec.