Poziv za učešće na "Beogradskim investicijskim danima 2016"

14.09.2016
Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH obavještava sve zainteresovane  potencijalne investitore da će se u Begradu, na lokaciji Sava Centra ul. Milentija Popovića br. 9, u periodu od 24-26. oktobra 2016. godine održati ’’Beogradski investicijski dani 2016’’, koji su u organizaciji Grada Beograda, Privredne komore Beograd i Centralnog evropskog foruma CEDEF.

Beogradski investicijski dani će predstaviti nekoliko tipova projekata:

• Infrastrukturni razvojni projekti (projekti Grada Beograda, lokalnih samouprava, gradova i općina koje traže partnere kroz javno-privatno partnerstvo i druge modele, u oblastima: tretman otpadnih voda, energetske efikasnosti, obnovljivi izvori energije, izgradnja i infrastruktura i slično).

• Privatni projekti od strane kompanija iz raznih industrija: građevinarstvo, poljoprivreda, energetika, turizam i druge.

Kroz trodnevno trajanje, navedeni događaj pruža mogućnost povezivanja međunarodnih investitora i atraktivnih projekata u Srbiji i jugoistočnoj Europi.

Svim zainteresovanim učesnicima biti će omogućeni razgovori sa nositeljima projekata: kompanijama, gradovima i općinama u okviru direktnih B2B sastanaka, koji će biti prethodno dogovoreni.

Za više informacija možete posjetiti web stranicu:

http://www.belgradeinvestmentdays.org.rs/en/,

direktno kontaktirati organizatora na kontakt broj: +381 11 3036 133

 ili putem

e-maila: bld2016@beograd.gov.rs