Poziv za učešće na Poslovnom forumu: BiH – Republika Slovačka

17.11.2016


Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH obavještena je od strane Vanjskotrgovinske komore da će se u Sarajevu, u prostorijama Komore,  21. novembra 2016.godine održati Poslovni forum: Bosna i Hercegovina- Republika Slovačka.

Privrednu delegaciju Republike Slovačke čine kompanije koju posluju u raznim privrednim oblastima: poljoprivreda, energetika, IT, špedicija i transport, metalni sektor, građevinarstvo, konsalting, trgovina, tretman otpadnih voda i materijala itd.

Detaljnu listu slovačkih kompanija sa kratkim profilima, možete pogledati u prilogu.

U okviru plenarnog dijela Poslovnog foruma, predviđena su obraćanja zvaničnika dvije zemlje, prezentacije o poslovnim i investicionim mogućnostima u Bosni i Hercegovini i Republici Slovačkoj, a nakon toga planirani su bilateralni susreti slovačkih i bosanskohercegovačkih privrednika.

Pozivamo sve bh. kompanije koje su zainteresovane za bilateralne sastanke sa slovačkim kompanijama da iskoriste priliku i pridruže se ovom skupu, te popunjenu prijavu dostave najkasnije do 18. novembra 2016. godine, na e-mail: ivana.knezevic@komorabih.ba ili na fax: 033 566 239. Kontakt osoba je Ivana Knežević (tel: 033 566 237).

Pozivno pismo preuzeti ovdje.
Profil kompanija preuzeti ovdje.
Prijava učešća.
Program preuzeti ovdje.