Poziv za učešće na sajmu INTERIO 2020

26.07.2019
Privredna/Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine obavještava da će se u organizaciji Centra Skenderija – Sarajevskog sajma,  u Sarajevu od 18. do 22. marta 2020. godine održati 37. MEĐUNARODNI SPECIJALIZOVANI SAJAM NAMJEŠTAJA, UNUTRAŠNJEG I VANJSKOG UREĐENJA TE PRATEĆE INDUSTRIJE - I N T E R I O  2020

INTERIO je dugogodišnji bosanskohercegovački specijalizovani sajam koji prezentuje proizvode i usluge za opremanje unutrašnjih i vanjskih stambenih i poslovnih prostora, te je nezaobilazno  mjesto susreta stručnjaka, proizvođača, distributera, trgovaca i šire javnosti.

Program  izlaganja obuhvata:

Arhitektonski i dizajnerski projekti i savjetovanja za unutrašnje i vanjsko uređenje
Repromaterijal
Strojevi i alati   za unutrašnje i vanjsko uređenje
Namještaj za unutrašnje i vanjsko  uređenje  stambenih i poslovnih prostora
Proizvodi i oprema za unutrašnje  i vanjsko uređenje
Stručna literatura
Antikviteti i umjetnine


Doprinos razvoju ove privredne grane daje  podrška i prisustvo  domaćih i inostranih institucija (ministarstva, privredne komore, obrazovne institucije, strukovna udruženja, nevladine organizacije, itd,) omogućavajući dostupnost konkretnih informacija na jednom mjestu i u isto vrijeme izlagačima i  posjetiocima.

Pored bogatog izložbenog programa „INTERIO” je  manifestacija sa  mnogobrojnim stručno-edukativnim i zabavnim sadržajima.Kontakt: Amela Okan (Projekt menadžer)
Tel/fax: +387 33 226-612
E-mail: amela.o@skenderija.ba


Poziv za učešće i prijava izlaganja

Preliminarni raspored izložbenih prostora