PREDSTAVLJANJE NOVIH PROIZVODA - ZAH d.o.o.
Privredna/Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine predstavlja nove proizvode kompanije ZAH d.o.o. iz Bosanske Krupe.

Radi se o kontaktnim diznama za MIG/MAG aparate, vrhunske kvalitete i sa produženim rokom trajanja, a više možete vidjeti  OVDJE.

ZAH d.o.o. je kompanija koja teži internacionalnim standardima kvaliteta u oblastima površinske zaštite i mašinske proizvodnje metala. Zastupljeni su u elektro i auto industriji.

Proizvodnja i usluge firme ZAH su prvenstveno fokusirani na vrhove lemilica, proizvodnju dizni za zavarivanje, različite metalne sklopove, te ukrasne dijelove auspuha. Cilj kompanije ZAH je konstantan rast i razvoj u svim segmentima poslovanja, a samim tim i povećanje udjela na evropskom tržištu. U skladu sa misijom postojanja, za svoje kupce osiguravaju proizvode najvišeg kvaliteta, funkcionalnosti i dugotrajnosti.

Kombinirajući know-how s evropskim standardima kvaliteta i dobro obučenim uposlenicima, svojim kupcima nude ekonomičnu proizvodnju uz kompletan servis za svoje proizvode.

Više informacija možete dobiti u kompaniji ZAH:
ZAH d.o.o.
Ul. Dana Nezavisnosti 25
Bosanska Krupa
E-mail: info@zah-doo.com
Tel: 037/476 - 870
Tel: 037/476 - 875
www.zah-doo.com