Prezentacija 4. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Challenge to Change projekta – Sarajevo, 08.07.2019. godine

02.07.2019


Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA d.o.o. Sarajevo, u suradnji sa lokalnim partnerima, poziva vas na prezentaciju 4. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Challenge to Change projekta. Prezentacija će se održati 08.07.2019. godine, u prostorijama Privredne/Gospodarske komore F BiH u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10, sala u prizemlju), sa početkom u 11:00 sati.

Poziv je usmjeren prema svim poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 EUR, a za mikro, mala i srednja poduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 EUR, s tim da moraju osigurati i vlastito sudjelovanje u iznosu od minimalno 50%.
U prezentaciji će se dati osnovne smjernice o uvjetima prijave i pojasniti koraci za on-line prijavu. Na kraju će se sudionicima omogućiti da postave specifična pitanja.

Grant sredstva osigurana su kroz „Challenge to Change"- C2C program koji provode Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Republička agencija za razvoj malih i srednjih poduzeća Banja Luka, a financijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Molimo da vaše prisustvo prezentaciji potvrdite najkasnije dan prije održavanja info dana, putem e-maila a.softic@kfbih.com ili telefona 033 566 333.

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici: www.c2c.ba.

Pozivno pismo