Privredna/Gospodarska komora FBiH na China Brand Fair – Budimpešta, Mađarska

06.06.2019

Od 03. do 05.06.2019. godine održao se još jedan China Brand Fair u Budimpešti, Mađarska.

Sajam se održava u organizaciji CECZ - kineske agencije sa sjedištem u Budimpešti, čiji je zadatak promocija kineskih trgovinskih i investicijskih aktivnosti na području jugoistočne Europe, kao i povezivanje partnerskih komora iz zemalja jugoistočne Europe 16+1.China Brand Fair 2019 je najveći i najvažniji izložbeni sajam kineskih brendova u centralno istočnoj Europi, kao i mjesto gdje tvrtke iz ove regije mogu jednostavnije stupiti u direktan kontakt sa potencijalnim partnerima iz Kine, ali i zemalja iz regije.

Sajam je okupio preko 300 kineskih tvrtki iz oblasti automobilske, kemijske, elektro/energetske, građevinske, prehrambene, tekstilne industrije, te iz oblasti turizma.

Na marginama sajma su održani i B2B sastanci na kojima su predstavljeni potencijali bosanskohercegovačke industrije te dogovorene moguće suradnje u budućnosti.


 
Osim Privredne/Gospodarske komore FBIH i tvrtki iz Bosne i Hercegovine, iz regije centralno istočne Europe na sajmu su sudjelovali i predstavnici Hrvatske, Srbije, Rumunjske, Ukrajine, Slovačke i Slovenije.


Informacije za privrednike  koronavirus (COVID 19)