PRIVREDNA/GOSPODARSKA KOMORA FEDERACIJE BIH NA VIROEXPO 2016

04.03.2016
Ovogodišnji, 21. VIROEXPO,međunarodni sajam gospodarstva,održan u Virovitici RH, okupio je više od 750 izlagača iz 27 zemalja.

Sajamska manifestacija se održala od 26.-28.02.2016g, uz visoko pokroviteljstvo predsjednice RH g.Kolinde Grabar Kitarović.
Zemlja partner 21.VIROEXPA bila je Republika Kosovo

I ove, kao i svih dosadašnjih godina, svoje učešće na sajmu je uzela i Privredna/Gospodarska Komora Federacije BiH, predstavljajući i promovirajući  sveukupno  gospodarstvo Federacije BiH.

Delegacija Privredne/Gospodarske Komore FBIH, na čelu s potpredsjednikom dr.sc.Markom Šantićem, pored predstavljanja i promocije gospodarstva federacije preko vlastitog izložbenog prostora, prilikom svojih službenih sastanaka sa vodstvom Hrvatske Gospodarske Komore, Hrvatske Obrtničke Komore, te članovima vlade RH, dodatno je učvrstila partnerski odnos dviju zemalja naročito na ekonomskom polju.

Potpredsjednik Šantić je iskoristio komorske sastanke, kako formalno tako i neformalno, da sve gospodarske komore pozove na međunarodni sajam gospodarstva MOSTAR 2016, koji će se održati u Mostaru od 12-16.travnja 2016g.


Dario Planinić,dipl.oec