Sajam arhitekture, građevinskih materijala i sistema BAU 2019 – Minhen, 14. – 19.01.2019. godine

16.11.2018


Obavještavamo Vas da će se od 14. do 19. januara 2019. godine, na prostoru sajma Messe München International održati vodeći svjetski stručni sajam za arhitekturu, građevinske materijale i sisteme – BAU 2019.

Sajam BAU je poslovna, komunikacijska i informacijska platforma za sve koji su uključeni u projektovanje i izgradnju građevinskih objekata. To je mjesto susreta ne samo za arhitekte, građevinske inženjere i projektante, već i za sve privredne subjekte koji se bave zanatstvom, trgovinom, poslovanjem nekretninama, kao i za stručne medije.

Posjetitelje sajmu BAU 2019 očekuje:
• Više od 2.100 izlagača iz 45 zemalja;
• 19 sajamskih hala sa površinom preko 200.000 m²;
• Više od 250.000 posjetilaca, iz struke sa svih kontinenata svijeta;
• Svi  važni zanatski radovi, materijali i proizvodi na jednom mjestu.

Bogat konferencijski program sa posebnim osvrtom na buduće aspekte gradnje se nadopunjuje vodećim temama sajma BAU 2019: 1. digitalizacija: procesi + arhitektura, 2. umrežavanje: živjeti + raditi,
3. integral: sistemi + konstrukcije, 4. smart: svjetlost + zgrade.

Mnogi izlagači će ponuditi svoja rješenja, a teme će se protezati i na forume sajma BAU kao i na specijalne izložbe. Vrhunac sajma BAU predstavlja događaj "Duga noć arhitekture”.

Kupovina ulaznice vrši se na http://www.bau-muenchen.com/en/Home/Visitor/Tickets, a posjetioci koji ulaznice kupe unaprijed ostvarit će višestruku korist: povoljnije ulaznice i smanjeno vrijeme čekanja na sajmu.

Više informacija o sajmu možete naći na internet stranici www.bau-muenchen.com.