SAJAM EKOLOGIJE, SAJAM BEZBJEDNOSTI ZAŠTITE I SPAŠAVANJA, SAJAM NAUTIC SHOW

08.02.2016
Privredna/Gospodarska Komora FBiH je obavještena od strane organizatora A.D.Jadranski sajam da će se od 11. do 15. maja 2016. na Jadranskom sajmu u Budvi, održati 22. Sajam ekologije.

Ciljevi manifestacije koja uspješno traje već više od dvije decenije, su promocija i tržišna valorizacija proizvoda i usluga koji doprinose realizaciji proklamovanih ciljeva održivog razvoja i zaštite životne sredine. Istovremeno Sajam ima za cilj da dodatno unaprijedi i podstakne saradnju između civilnog sektora, vladinih institucija i biznisa u oblasti ekologije.

Sajam ekologije namjenjen je proizvođačima i pružaocima usluga iz oblasti zaštite životne sredine, održivog razvoja, energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, reciklaže, kao i predstavljajnje novih tehnologija, planiranja i izgradnje objekata, monitoring sistema itd.
Sajam ekologije dizajniran je da u saradnji sa institucionalnim partnerima iz zemlje i inostranstva, obezbijedi sinergetski efekat i unaprijedi Vaše poslovanja na efikasan i brz način.  

Kvalitetu manifestacije će doprinijeti i raznovrsni tematski događaji poslovnog karaktera, u saradnji sa stručnim udruženjima i afirmisanim profesionalcima, kreirani u skladu sa Vašim promotivnim potrebama i aktuelnim privrednim trendovima.

Na istom mjestu i u zajedničkom terminu, održaće se i 35. Sajam bezbjednosti zaštite i spašavanja i 34. Sajam NAUTIC SHOW.
Za dodatne informacije i sugestije, stojimo Vam na raspolaganju, želeći Vam uspješan sajamski nastup.

Tel: 00382 33 410 405, mail: marketing@jadranskisajam.co.me
Web.stranica: http://www.adriafair.co.me/index.php/sajmovi/sajam-ekologije.html


22. Sajam ekologije (PDF)

22. Sajam ekologije - PRIJAVA (PDF)