SEE AUTOMOTIVE CONFERENCE 2022 – JEDAN OD NAJZNAČAJNIJIH SKUPOVA U AUTOMOBILSKOJ INDUSTRIJI

17.05.2022

Razvojna agencija Srbije i Automobilski klaster Srbije pozivaju vas da učestvujete u osmoj konferenciji "SEE Automotive – Connect&Supply 2022” koja će biti održana od 31. maja do 1. juna, 2022. godine u hotelu Crown Plaza u Beogradu.
 
Konferencija "SEE Automotive - Connect&Supply 2022" okupiće preko 250 predstavnika iz čak 150 kompanija automobilskog sektora iz Jugoistočne Evrope i više od 20 eminentnih govornika. Cilj konferencije je da poveže OEM proizvođače, TIER1&2 kompanije i relevantne javne institucije kako bi dalje podstakli razvoj automobilske industrije u regionu jugoistočne Evrope.

Registracijom za učešće na konferenciji bićete dijelom jednog od najznačajnijih stručnih i poslovnih skupova u ovom dijelu Evrope kada je u pitanju automobilska industrija. Konferencija će okupiti direktore, menadžere i upravu poznatih kompanija poput Northvolt, Robert Bosch, Brose, ZF, Continental, Nidec, Toyo, Hilex, Leoni, Mitshubishi electric, Konnect- Volkswagen Group Innovation Hub i mnogih drugih.

Drugog dana konferencije velike Tier1 kompanije će predstaviti proces kako se postaje njihov dobavljač, kao i koje su njihove trenutne potrebe za automobilskim komponentama. Oni će takođe učestvovati na B2B sastancima koji će biti održani drugog dana konferencije. Učešće na B2B susretima besplatno, samo je potrebno registrovati se putem linka: https://see-automotive-connect-supply-2022.b2match.io/

  • 1. jun - poslovni susreti sa fizičkim prisustvom
  • 2. i 3. jun - poslovni susreti u virtuelnoj formi
Prethodne SEE Automotive konferencije značajno su pomogle poslovnom razvoju SEE automobilskih kompanija i pokazale da postoji potreba da to postane tradicionalniji način saradnje i razmjene iskustava.

Organizator konferencije je AC Serbia (Automotive Cluster Serbia) u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije. Glavna ideja događaja je da povezuje poslovanje i umrežavanje naučnih, razvojnih i javnih institucija u pokretanju zajedničkih razvojnih projekata, jačanju konkurentnosti svojih članica, postizanju profitabilnog pozicioniranja u lancu vrijednosti dobavljača međunarodnih proizvođača automobila i indirektno utiče na poboljšanje ekonomske situacije u okviru cijelog sektora dobavljača automobila.
 
Za prijavljene kompanije iz BiH važi poopust kao i za članice AC Serbia tj. kao što stoji dole:
Cijena:
  • EUR 350 - za prijave do 20. Maja 2022. za članice AC Serbia i Grupacije Automobilske industrije BiH - EUR 300)
  • EUR 400 - prijave nakon 20. Maja 2022. (za članice AC Serbia i Grupacije Automobilske industrije BiH - EUR 350)
Rok za registraciju za konferenciju je 25.05.2022. godine do 14h.
Rok za prijavu za poslovne susrete (B2B) je pred sam početak istih.
Prijave su dostupne na linku: https://www.seeautomotive.com/#prijava odnosno linku za B2B: https://see-automotive-connect-supply-2022.b2match.io/
Više o samoj konferenciji: https://www.seeautomotive.com/
AGENDA DOGAĐAJA (pdf)
List of so far registered companies