UDRUŽENJE HALAL INDUSTRIJE - POZIV ČLANICAMA ZA UČEŠĆE NA SAJMU PRIVREDE, POLJOPRIVREDE, ZANATSTVA I ROBA ŠIROKE POTROŠNJE CENTAR SKENDERIJA, SARAJEVO 17.-20.12.2015. GODINE

16.12.2015

POZIV ČLANOVIMA UDRUŽENJA HALAL INDUSTRIJE

Poštovani članovi Udruženja,
Želim vas obavijestiti da je P/G komora FBiH u cilju promocije našeg Udruženja obezbijedila besplatan štand površine od 15m2 na predstojećem "Sajmu privrede, poljoprivrede, zanatstva i roba široke potrošnje" koji će se održati u periodu od 17-20.12.2015.godine u Centru Skenderija u Sarajevu.

U to ime pozivam vas da u periodu održavanja Sajma od 17 do 20. decembra 2015.godine iskoristite pruženu priliku te učešćem na štandu prezentirate vaše usluge i proizvode a time i naše Udruženje.
Kao i u ranijim nastupima predlažemo da svaka članica dostavi po nekoliko uzoraka proizvoda iz vlastitog asortimana, kao i ostali propagandni materijal, zastavice i slično.

Takođe predlažemo da se dogovorimo oko rasporeda učešća firmi po danima tako da svaka firma ponaosob može uz lično prisustvo svojih predstavnika vršiti cjelodnevnu promociju svojih proizvoda iz dana u dan tokom trajanja Sajma.

Imaćemo na raspolaganju štand površine od 15m3 /dimenzija5x3,5m sa 1 pultom , sa stolom i nekoliko stolica.

U prilogu vam dostavljam i tlocrt Sajmišta uz napomenu da je naš štand označen sa A15.

Molim da članice da za potrbu prezentacije svojih proizvoda i usluga pored promotivnog materijala, uzoraka roba ponesu i adekvatne police ili etažere.

Radno vrijeme na sajmu za izlagače je od 09,30 do 18,30, uz napomenu da je prvog dana otvaranja Sajma pristup štandu omogućen od 10,00 sati.

Za sva pitanja kao i uvijek stojim vam na raspolaganju.


Spoštovanjem,
Emir Pašić dipl.ecc
Sekretar Udruženja Halal industrije