Udruženje turizma P/G K FBiH na regionalnom Beogradskom manifestu

27.05.2019
Već petu godinu zaredom, održava se Beogradski manifest, ove godine od 24. do 26. svibnja/maja 2019. godine, sa Crnom Gorom kao zemljom partnerom.

Beogradski manifest predstavlja jedinstvenu platformu za promociju turističkih destinacija i manifestacija u regiji. Održava se tradicionalno već 5 godina na Kalemegdanu, najatraktivnijoj lokaciji u samom srcu Beograda.

Koncept manifestacije omogućuje posjetiocima da se pobliže upoznaju sa turističkim destinacijama, manifestacijama i atrakcijama koje se nalaze u regiji.

Na samom otvaranju, održala se međunarodna konferencija - turistički panel na kojem su se predstavile turističke destinacije te novi trendovi u turizmu iz zemalja u okruženju. Na panelu su sudjelovali učesnici iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske te predstavnici Udruženja za turizam pri P/G K FBiH.

Sudionicima konferencije su predstavljeni turistički potencijali i atrakcije Bosne i Hercegovine, te su na marginama konferencije i manifestacije održani i B2B sastanci na kojim su dogovorene moguće suradnje među sudionicima događaja.