Veleposlanstvo RH proizvodima hrvatskih firmi podržalo ovogodišnji Diplomatski bazar

Veleposlanstvo Republike Hrvatske - Sarajevo 05.12.2018
Kao i dosadašnjih godina, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u BiH i ove je godine sudjelovalo na tradicionalnom Diplomatskom bazaru, koji je održan u subotu 1. prosinca 2018. godine u centru Skenderija u Sarajevu.

Na ovogodišnjem Diplomatskom bazaru sudjelovalo je više od 40 stranih veleposlanstava i međunarodnih organizacija, a među njima, hrvatske proizvode je predstavilo Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Sarajevu.

Svoje proizvode za ovu plemenitu akciju donirala je 21 hrvatska tvrtka: Konzum, Podravka, Kraš, Zvijezda, Ledo, Argeta, Violeta, Krauthaker, Iločki podrumi, Zagrebačka pivovara, Rox, Vindija, Stanić – Boreas, Franck, Gavrilović, Sarajevski kiseljak, Vinarija Rizman, Poljopromet Metković, Vinoplod Šibenik, Vrtovi voća, te Croatia Airlines koja je za aukciju Bazara poklonila povratnu zrakoplovnu kartu Sarajevo – Zagreb.

Prodajom doniranih proizvoda navedenih hrvatskih tvrtki, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Sarajevu, prikupilo je značajan iznos sredstava (2. 842, 55 KM),  koja će se sa prikupljenim sredstvima ostalih veleposlanstava i međunarodnih organizacija, donirati u humanitarne svrhe, djeci s posebnim potrebama u BiH. Sretni smo što nam se pružila prilika da i na ovaj način pomognemo siromašnoj djeci i djeci s posebnim potrebama u BiH.

Iako mala zemlja, Hrvatska ima veliko srce kada su u pitanju ovakve plemenite humanitarne akcije, što pokazuje i veliki broj hrvatskih tvrtki koje su doniranim proizvodima podržale ovogodišnji Bazaar.