Pozivamo Vas na webinar „Digitalni marketing i razvoj web prodavnice“

Digitalna transformacija je put kojim mala i srednja preduzeća moraju krenuti kako bi se uspješno prilagodila promjenama koje se događaju u svim sektorima ekonomije, te pronašla nove poslovne prilike i izašla na nova tržišta.

Svaka grana privrede ima svoje specifičnosti i različite razvojne potrebe koje će se nužno odraziti na drugačiji pristup digitalnoj transformaciji i korištenju digitalnih rješenja specifičnih za određeni privredni sektor. Ono što je zajedničko malim i srednjim preduzećima u svim granama privrede je potreba da se sa svojim proizvodima i uslugama adekvatno pozicioniraju na domaćem, te probiju na nova tržišta, zadrže postojeće i pridobiju nove kupce i korisnike.

Vaš digitalni prozor u poslovni svijet

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete u webinaru „ Digitalni marketing i razvoj web prodavnice “ koji će se održati 17. aprila 2024. godine, s početkom u 10:00 sati. Prisustvo ovom webinaru će biti moguće putem online videokonferencijske platforme MS Teams. Prijave za ovaj događaj su moguće najkasnije do utorka, 16.4.2024. godine, skeniranjem QR-koda ili putem linka.

Fokus ovog webinara je da polaznike upozna sa osnovama i bitnim elementima efektivnih kampanja digitalnog marketinga. Webinar ima i za cilj da učesnike upozna sa principima i koracima razvoja web stranice i web prodavnice koje će doprinijeti unapređenju komunikacije sa korisnicima i ostvarenju boljih prodajnih rezultata.

Organizaciju ovog webinara omogućio je projekat “Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini / EU4DigitalSME“, finansiran od strane Evropske unije i Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke, a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Projekat ima za cilj povećanje kapaciteta Bosne i Hercegovine za podršku razvoja privatnog sektora kroz inovacije i digitalizaciju.

 

 EVALUACIJA SPROVEDENOG DOGAĐAJA 

 

 

                                         – AGENDA